|  
  |  
  |  
Stolar
Arbetsstolar
Åkstolar, Arbetspallar
Kontorsstolar
Ståstolar
Stolar för funktionshinder
Matningsstolar
Bord
Arbetsbord Terapibord
Skrivbord Kontorsbord
Skötbord
Avlastning
Datortillbehör
Stöd
Områden
Funktionshinder
Kontor
Industri
Omsorg

Om oss

LM Rehabteknik AB har sedan 1993 anpassat och levererat ergonomiska och handikappanpassade arbetsplatser. Med lager och kontor i Örebro, samt kontor i Hamburg, verkar vi över hela Sverige och Västeuropa.

Hemsidan

Vi erbjuder anpassade produkter och lösningar för arbetsplatser, ergonomi och funktionshinder. Här på hemsidan kan ni anpassa efter egna specifika behov. De flesta av våra produkter har nämligen flera valbara alternativ för en individuell och ergonomisk anpassning. Vi har också en gedigen erfarenhet av lösningar och specialutföranden utöver standardsortimentet.

Om vikten av variation i arbetet

Belastningsskador, onda ryggar, axlar och leder är ett stort problem som uppkommer vid monteringsarbeten och i lyftsituationer, såväl som vid monotont arbete vid datorer och bildskärmar. Belastningsskador kan dock förebyggas eller mildras.

Nyckelordet är Variation, att försöka variera både sin arbetsuppgift och arbetsställning. Variation av arbetsställningen kan skapas genom att utforma en arbetsplats så att den på ett snabbt och enkelt sätt kan höjas och sänkas. Ibland krävs kanske att en del av arbetsytan är vinklingsbar. Ett grundkrav är också en ergonomiskt riktig arbetsstol en god arbetsbelysning.

Ytterligare krav som kan ställas på arbetsplatsens utformning beror på faktorer såsom typ av arbete, personens längd och räckvidd, samt eventuella funktionsbegränsningar hos individen.

Vår strävan är att kunna tillhandahålla ett komplett sortiment av ergonomiprodukter och arbetshjälpmedel inom detta område. Välkommen att kontakta oss med era önskemål.